• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 30 червня 2016 року відбувся останній звоник у груп: КП-3 і Е-37.

30 червня 2016 року відбувся останній звоник у груп: КП-3 і Е-37.

2016-06-30

/Files/images/cherven/SAM_2045.JPG

Такого свята немає в жодному календарі. Випускний… Це день, коли доводиться пережити водночас і світлий сум, і біль розлуки з людьми, які турбувались за тебе протягом трьох років. І ще – від передчуття зустрічі з невідомим майбутнім.

В училищній оселі свят багато,

Де музика лунає, чути спів,

Але у нас сьогодні надзвичайне свято

Ми проводжаємо випускників!

Цими словами 30 червня 2016 розпочалося свято випускників у Професійно-технічному училищі № 33 с. Мрин.

Випускний вечір – це закінчення перед великим початком, початком самостійного життя… Це – підсумок натхненної праці викладачів, майстрів виробничого навчання, всього колективу училища, сумлінного старання учнів.

А як відомо, свята без гостей не буває. Розділити з нами радість прийшли шановані гості: заступник начальника управління агропромислового розвитку Ноівської районої державної адміністрації Рябоконь Олександр Іванович, сільський голова Мринської сільської ради Маленко Анатолій Володимирович.

Щирі вітання з успішним закінченням навчального закладу адресували своїм вихованцям класні керівники, майстри виробничого навчання, гості.

З великою приємністю до вітального слова запросили директора навчального закладу – Лисаченка Василя Васильовича, який побажав випускникам міцного здоров'я, творчих злетів, натхнення, знайти своє місце в житті і кращим вручив грамоти.

Гості привітали випускників закладу із отриманням дипломів кваліфікованого робітника та атестатів про повну загальну середню освіту. Знаменним було привітання Олександра Івановича Рябоконя, який звернув увагу випускників на те, що вони закінчили одне з найдавніших навчальних закладів Українии, що в ще далекому 1903 році на головному корпусі була вивіска з написом:

«Будите мисль, будите жизнь,

На труд разумный направляйте;

Будите мысль, будите жизнь

И лучший век подготовляйте.»

Виступаючий відмітив, що ці слова є актуальними й сьогодні.

Для випускників був підготовлений святковий концерт.

Наприкінці свята випускники побажали своїм наставникам:

Щоб ваш важкий, почесний труд

Був плідним, як багата осінь.

І кожен день, що йде новий,

Хай тільки щастя вам приносить.

Фоторепортаж зі свята:

/Files/images/cherven/SAM_2050.JPG/Files/images/cherven/SAM_1985.JPG/Files/images/cherven/SAM_2023.JPG/Files/images/cherven/SAM_2024.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 560

Коментарi