• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 9.11.2016 р. в ПТУ№33 с.Мрин бібліотекар Петренко Н.П. і соціальний педагог Кришко О.М. підготували виховну годину на тему: «Учасникам АТО-присвячуємо».

9.11.2016 р. в ПТУ№33 с.Мрин бібліотекар Петренко Н.П. і соціальний педагог Кришко О.М. підготували виховну годину на тему: «Учасникам АТО-присвячуємо».

2016-11-09

/Files/images/ato/SAM_2217.JPG

9.11.2016 р. в ПТУ№33 с.Мрин бібліотекар Петренко Н.П. і соціальний педагог Кришко О.М. підготували виховну годину на тему: «Учасникам АТО-присвячуємо».

На виховну годину були запрошені учасники бойових дій в зоні АТО, колишній учень, а в даний час працівник училища Савоста О. В. та житель

с. Мрин Шишенко Т.А. Зустріч з ними пройшла зворушливо і цікаво.

На виховній годині було вшановано хвилиною мовчання двох героїв-випускників закладу: Живкович Владислава та Росомаху Миколу, які віддали своє життя за ріднуУкраїну.

Також згадали п’ятнадцять випускників нашого закладу, які воювали і продовжують воювати на сході країни.

Запрошеним учасникам бойових дій соціальний педагог разом з учнями закладу подарували запашний коровай та подарунок у формі серця з написом «Тепло долонь хай серце зігріває». Дівчатка закладу привітали гостей подарунками виготовленими своїми руками.

Кропітка робота по збору фото випускників - учасників АТО привела до створення стенду в бібліотеці закладу під назвою: «Наша гордість – воїни АТО».

Проведена виховна година була спрямована на виховання в учнів глибоких патріотичних почуттів, причетності відповідальності за все, що відбувається в країні, вдячність тим, хто віддав за неї життя.

/Files/images/ato/SAM_2187.JPG/Files/images/ato/SAM_2220.JPG/Files/images/ato/SAM_2210.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 692

Коментарi