• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 16 листопада до Міжнародного дня толерантності в ПТУ№33 с.Мрин соціальним педагогом закладу було проведено акцію: «Подаруй п’ять толерантних слів».

16 листопада до Міжнародного дня толерантності в ПТУ№33 с.Мрин соціальним педагогом закладу було проведено акцію: «Подаруй п’ять толерантних слів».

2016-11-16

/Files/images/aktsya/SAM_2264.JPG

«Уміння миритися з недосконалістю інших

є ознакою справжньої гідності»

Г.Вінклер

16 листопада до Міжнародного дня толерантності в ПТУ№33 с.Мрин соціальним педагогом закладу було проведено акцію: «Подаруй п’ять толерантних слів».

Учні закладу з таким задоволенням писали толерантні слова на паперових долоньках, смайликах, сердечках і вкидали в приготовану скриньку. Послання учнів були адресовані адміністрації закладу, педагогічним працівникам, обслуговуючому персоналу, своїм друзям-ровесникам.

Такі заходи згуртовують колектив, а як відомо, колектив робить людину добрішою , знищує той егоїзм , що надто заважає нам. Хотілося сказати те , що колектив сприяє , спрямовує нас і виховує в нас певні особливості спілкування , бо колектив – це друга родина , а в родині спілкування толерантне , дружнє, доброзичливе, відносини теплі, щирі, привітні , сповнені любові та поваги один до одного.

Твори добро-ось заклик толерантності , ось гідний вчинок кожної людини , кожного громадянина. Кожен з нас повинен вірити в добро , повинен творити сам його , не чекаючи на поштовх , а сам з своєї ініціативи зробити щось таке , щоб принесло користь для всіх хто оточує нас. Зробити те , що інші вважають неможливим. Зацікавити всіх, подати гідний приклад і віру в хороше, незабутнє продовження життя.

Толерантність –це необхідна умова спілкування. Від толерантності кожного з нас залежить культурний і моральний розвиток в суспільстві.

/Files/images/aktsya/SAM_2265.JPG/Files/images/aktsya/SAM_2267.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 643

Коментарi