• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 21.11. 2016р. по 25.11. 2016 року в нашому закладі проводився вже традиційний Тиждень права

21.11. 2016р. по 25.11. 2016 року в нашому закладі проводився вже традиційний Тиждень права

2016-11-21

/Files/images/profteh/SAM_2317.JPG

З 21.11. 2016р. по 25.11. 2016 року в нашому закладі проводився вже традиційний Тиждень права, який підготували викладач правознавства Бруханда Л.П. та соціальний педагог Кришко О.М., у якому активну участь взяли учні I-III курсу .

Відкриття тижня розпочалося з проведенням лінійки, на якій було оголошено план заходів , та переглядом відеофільму «Конвенція ООН про права дитини» .

Протягом тижня у закладі проходили: турнір правознавців, година спілкування «Профілактика правопорушень серед неповнолітніх», виховна година «Знай права та виконуй обов’язки». Соціальний педагог та викладач правознавства провели анкетування на теми: «Молодь і протиправна поведінка», «Чи знаю я свої права?». Учні розв’язували кросворди, ребуси на правову тематику.

У рамках тижня права пройшов юридичний марафон «Що? Де? Коли?» . Під час якого учні давали відповіді на питання пов’язані із знанням права, про державний устрій і владу, про юридичну та кримінальну відповідальність неповнолітніх.

Переможцями марафону стали такі учні : Бирюк Катерина, Романюк Олена, Скиба Владислав, Соляник Дмитро, Дейнека Юрій. Викладач правознавства Бруханда Л.П. нагородила їх солодкими подарунками та грамотами.

Під час заходів наголошувалося, що основна мета держави – навчити людей, які в ній проживають, не тільки користуватися правами, але і дотримуватися правової поведінки у відносинах з іншими людьми, установами. І якщо дотримання поведінкових норм буде здійснюватися на найпочатковіших етапах, то менше буде допускатися правопорушень. Основна ж спрямованість держави – охорона прав людини, їх захист та неприпустимість порушень з боку інших осіб.

/Files/images/profteh/SAM_2280.JPG/Files/images/profteh/SAM_2410.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 460

Коментарi